Tanárunk

Tanár és nyelvi tréner

Tanárként a nemzetközi üzleti élet szereplőit képzem, hogy hatékonyabban és magabiztosabban kommunikáljanak angolul minden vállalati szituációban. Nyelvi trénerként a valós szükségek és megoldások feltérképezésében segítek, hogy ügyfeleim személyre szabott képzést, tananyagot és módszertant kapjanak, amelyekkel elérhetik céjaikat, sikerüket.


Vállalkozó

Külkereskedelmi és több éves termékmenedzseri háttérrel, most saját vállalkozását vezető üzletasszonyként, pontosan ismerem azokat az üzleti szituációkat és szükségeket, amikkel a vállalkozók, menedzserek szembesülnek.


Tapasztalt

Piacvezető bankoknál, nemzeti hatóságoknál, Parlamentben, multinacionális vállalatoknál és az állami intézményekben egyaránt tapasztalatot szerezve, személyre szabott oktatási programot és célirányos megoldásokat kínálok az üzleti szereplőknek, a valós szükségekre összpontosítva. Tréningjeim olyan menedzsereket segítenek, akik hatást és változást szeretnének elérni angol nyelvű kommunikációjuk során.


Naprakész

Naprakész szakmai tananyaggal, óráim képeség alapúak, aktívak és stressz mentesek. Oktatási stílusom brit és amerikai tanítási módszereket ötvöz, amelyek pozitív, támogató légkört hoznak létre. Folyamatosan fejlesztem módszereimet, hogy a leghatékonyabb és legjobb módon dolgozzak.


Vizsgafelkészítő

Vizsgafelkészítő kurzusaim a legközkedveltebb üzleti és általános nyelvvizsga típusokat tartalmazzák. Tudományos angol óráimon hatékony szakdolgozat írást és kapcsolódó készségeket fejlesztek azok számára, akik külföldi egyetemre szeretnének bejutni vagy ott vizsgázni.


HR vagy Oktatási Menedzsereknek

Az IBELC teljes nyelvi felkészítést nyújt az Ön dolgozói számára

A szintfelméréstől a képzés teljes lebonyolításán át a pontos adminisztrációig, bízza ránk az oktatással kapcsolatos teljes és pontos dokumentációs tennivalókat.

Válogasson képzéseink között vagy tervezze meg tanfolyamát és kérjen árajánlatot

Üzleti nyelvtanfolyamok

98%

Üzleti angol nyelvvizsga felkészítő

95%

Készségek

97%

Általános angol

80%

Általános angol nyelvvizsga felkészítés

95%

Fordítás

95%

Írjon nekünk

info@ibelc.hu